ua en ru

Рада сьогодні розгляне антикорупційний закон про держзакупівлі

Рада сьогодні розгляне антикорупційний закон про держзакупівлі Фото: Верховна Рада України

Рада сьогодні проведе засідання

Верховна Рада України сьогодні, 15 вересня, розгляне антикорупційний законопроект №2087а "Про внесення змін до деяких законів України у сфері державних закупівель щодо приведення їх у відповідність з міжнародними стандартами та вжиття заходів щодо подолання корупції". Про це йдеться в порядку денному засідання на сайті парламенту.

Також сьогодні у другому читанні буде розглядатися законопроект № 2389 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України стосовно проходження військової служби у Збройних Силах України іноземцями та особами без громадянства".

У першому читанні сьогодні народні депутати розглянуть законопроект №2036а про внесення змін до законів України "Про розвідувальні органи України" та "Про телекомунікації" (щодо уточнення деяких положень), а також № 2093а про внесення змін до закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей" (щодо гарантій соціального захисту за призовом осіб офіцерського складу) та № 2954 про внесення змін у деякі закони України щодо визначення дати початку тимчасової окупації.

Нагадаємо, 4 вересня Верховна Рада знову не змогла затвердити антикорупційний законопроект №2087а про держзакупівлі.