ua en ru

Рада сьогодні планує виділити кошти на вибори Президента

Народні депутати України сьогодні на пленарному засіданні Верховної Ради України планують розглянути ратифікацію Римського статуту міжнародного кримінального суду та виділять кошти на вибори Президента.

Народні депутати України сьогодні на пленарному засіданні Верховної Ради України планують розглянути ратифікацію Римського статуту міжнародного кримінального суду та виділять кошти на вибори Президента. Про це йдеться у порядку денному засідання ВР, яке є у розпорядженні РБК-Україна.

Також депутати планують призначити Віктора Гвоздя уповноваженим ВР по контролю за діяльністю розвідок в Україні (проект постанови № 4218).

Крім того, парламент сьогодні планують розглянути проекти постанов №№ 4206 та 3734 про ліквідацію та заборону функціонування спеціального підрозділу міліції громадської безпеки "Беркут".

Сьогодні також депутати збираються внести змін до додатку № 3 до закону України "Про державний бюджет України на 2014 р. щодо видатків на проведення виборів Президента Україн (№ 4229)

Також депутати мають намір вшанувати учасників збройних конфліктів під час мирних акцій протесту, який передбачає доручення Президенту України присвоїти звання героя України "Небесній сотні" (проект постанови № 4213).

Також планується розглянути проекти постанов №№ 4076 та 4076- про реагування на факти порушення суддями Конституційного суду України присяги судді.

Нагадаємо, як заявив раніше голова бюджетного комітету ВР Євген Геллер, на проведення дострокових виборів Президента України необхідно 1 млрд. 900 тис. грн.