ua en ru

Рада з третьої спроби включила до порядку денного два урядові антикризові законопроекти

Народні депутати з третьої спроби включила до порядку денного два антикризові урядові законопроекту № 4576 і № 4575.

Народні депутати з третьої спроби включила до порядку денного два антикризові урядові законопроекту № 4576 і № 4575. За відповідне рішення проголосували 239 депутатів.

"Сьогодні уряд презентує антикризові заходи. Перший пакет найважливіших законодавчих актів, які необхідно прийняти в нашому парламенті. Я прошу , шановні колеги, сісти на свої місця і підтримати пропозиції Кабміну щодо включенні до порядку денного законопроект про запобігання фінансовій катастрофі та проект закону про внесення змін до державного бюджету України", - заявив голова Верховної Ради України Олександр Турчинов.

Після цього Турчинов пообіцяв надати слово представникам Кабінету міністрів для презентації цих проектів законів. Потім депутати планували зробити перерву до 16:00 для обговорення презентованих документів за участю представників уряду.

"Ми зробимо перерву до 16:00 для того, щоб можна було б детально ознайомитися з законопроектами.... О 16:00 ми розпочали розгляд цих законопроектів та голосування", - заявив Турчинов.

Проте у коаліції не вистачило голосів для підтримки даної пропозиції.