ua en ru

Рада розгляне питання Рахункової палати у вівторок, - Парубій

Рада розгляне питання Рахункової палати у вівторок, - Парубій Фото: Андрій Парубій

Також депутати мають розглянути питання КСУ та ринку електроенергії

Верховна Рада України має розглянути питання щодо Рахункової палати у вівторок, 4 квітня. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів ВР заявив спікер Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"На вівторок планується питання транспорту, розгляд яких ми не завершили на попередньому пленарному тижні... Ми вже домовилися, що у вівторок о 16:00 ставимо питання Рахункової палати", - заявив Парубій, зазначивши, що першим питанням порядку денного має стати реабілітація жертв політичних репресій в Україні.

Також на вівторок планується розгляд блоку питань по енергоефективності та житлово-комунальних послуг. Окрім того, протягом тижня парламент розгляне законопроекти щодо Конституційного суду та ринок електроенергії.

Нагадаємо, раніше заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко за підсумками засідання фракції заявив, що Рада розгляне призначення членів Рахункової палати 23 березня 2017 року.

Однак потім Парубій заявив про необхідність доопрацювання рішення про Рахункову палату. Він зазначив, що фракції на той момент не прийшли до спільної думки з приводу цього рішення. Спікер обіцяв окремо зібрати глав фракцій для консультацій з цього питання.