ua en ru

Рада розгляне два законопроекти щодо реінтеграції Донбасу на вечірньому засіданні, - нардеп

Рада розгляне два законопроекти щодо реінтеграції Донбасу на вечірньому засіданні, - нардеп Фото: Верховна Рада України (twitter.com/verkhovna_rada)

У перевнесеному законопроекті №7164 враховані зауваження членів комітету з питань національної безпеки і оборони

Верховна Рада України сьогодні на вечірньому засіданні розгляне законопроект про особливості державної політики і забезпечення державного суверенітету на тимчасово окупованій території у Донецькій і Луганській областях. Про це сьогодні у кулуарах ВР журналістам заявив голова фракції "Блок Петра Порошенка" Артур Герасимов, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, також сьогодні парламент розгляне перевнесений проект закону про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей.

"Зараз відбудеться наступне засідання комітету, на якому розглянуть цей законопроект, до якого внесені зміни. Після того, після четвертої години ми будемо розглядати ці законопроекти в залі", - заявив Герасимов.

Нардеп зазначив, що у перевнесеному законопроекті враховані зауваження членів комітету з питань національної безпеки і оборони.

Нагадаємо, Верховна Рада України включила до порядку денного законопроекти про реінтеграцію Донбасу. Таке рішення з другого разу підтримали 232 парламентарі (спочатку 213).