ua en ru

Рада розглянула майже 250 правок до медичної реформи і закрилася

Рада розглянула майже 250 правок до медичної реформи і закрилася Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Нардепи розглянули 247 поправок до документу

Верховна Рада України розглянула майже 250 поправок до законопроекту №6327 "Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів" (медичної реформи), після чого спікер ВР Андрій Парубій закрив вечірнє пленарне засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

Так, нардепи розглянули 247 поправок до документу.

"Ми розпочнемо розгляд з 250 правки… А зараз я вечірнє засідання Верховної Ради України оголошую закритим, я переконаний, що ми зможемо прийняти і медичну реформу, і перейти до питання скасування недоторканності і проголосувати його позитивно", - зазначив спікер.

Слід підкреслити, що ряд врахованих профільним комітетом поправок був поставлений на підтвердження. У сесійній залі вони підтримані не були. Крім того, не проголосували нардепи за жодну з неврахованих комітетом правок.

Нагадаємо, нардеп Мустафа Найєм заявив, що учасники протестної акції в Києві будуть залишатися біля будівлі Верховної Ради України до виконання їхніх вимог. "Погані новини. Тільки що вийшли від Андрія Парубія. Сьогодні коаліція не виконає жоден з наших вимог. Лідери БПП і НФ готові включити до порядку денного четверга два з наших вимоги: скасування недоторканності і закони про вибори... Ми залишаємося і будемо домагатися виконання наших вимог стільки, скільки буде потрібно", - зазначив парламентар.