ua en ru

Рада розглядає податкову реформу і вибори в Кривому Розі: онлайн-трансляція

Рада розглядає податкову реформу і вибори в Кривому Розі: онлайн-трансляція Фото: Андрій Парубій

У залі зареєструвалися 333 нардепа

Віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій відкрив ранкове пленарне засідання парламенту, в ході якого нардепи сьогодні розглянуть законопроекти щодо податкової реформи та питання призначення перевиборів у Кривому Розі Дніпропетровської області, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ранкове засідання Верховної Ради України я оголошую відкритим", - сказав заступник голови ВРУ.

У залі зареєструвалися 333 нардепи.

Півгодини відведені на виступи парламентарів.

Нагадаємо, парламент сьогодні, 23 грудня 2015 року, розгляне законопроект №3688 про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень в 2016 році і законопроект №3613 про проведення позачергових виборів Криворізького міського голови (27 березня 2016 ).

Крім того, нардепи планують розглянути питання про включення до порядку денного законопроектів №3564, №3657, №3465, №3689 щодо змін до проекту державного бюджету на 2016 рік.

Також у першому читанні нардепи повинні розглянути законопроект №3389 про внесення змін до статті 6 закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" щодо надання державних гарантій.

Парламентарі також планують прийняти проект закону про ратифікацію протоколу про застосування договору про зону вільної торгівлі між його сторонами і Республікою Узбекистан.