ua en ru

Рада провалила призначення своїх представників у комісію з добору членів НКРЕКП

Рада провалила призначення своїх представників у комісію з добору членів НКРЕКП Фото: Верховна Рада України

Документ підтримали лише 205 нардепів

Верховна Рада України провалила голосування за проект постанови №6493 "Про визначення представника Верховної Ради України до складу Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг" (НКРЕКП), передає кореспондент РБК-Україна.

Так, документ підтримали лише 205 нардепів. При цьому за повернення до голосування за постанову проголосували також 205 нардепів при 226 мінімально необхідних.

"Визначити за поданням Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки до складу Конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Запайщикова Костянтина Володимировича", - сказано в тексті документу.

Крім того, нардепи відмовилися підтримувати проект постанови №6458, яким пропонувалося визначити за поданням комітету Ради з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства до складу конкурсної комісії з добору кандидатів на посади членів НКРЕКП Юрія Шульгу. За документ проголосували лише 184 нардепи.

Нагадаємо, нардепи провалили спробу приступити до реформи Верховної Ради. Включення документу до порядку денного підтримали лише 200 нардепів при 226 мінімально необхідних.