ua en ru

Рада проголосує за призначення віце-прем'єра і очільника МОЗу наступного пленарного тижня, - БПП

Рада проголосує за призначення віце-прем'єра і очільника МОЗу наступного пленарного тижня, - БПП Фото: заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко

Імена ймовірних кандидатів на посади в Кабімін поки не обговорювались

Верховна Рада України (ВРУ) може розглянути питання призначення нового міністра охорони здоров'я та віце-прем'єр-міністра наступного пленарного тижня (з 6 по 9 жовтня). Про це сьогодні у кулуарах Верховної Ради журналістам повідомив заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Кононенко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, що на цьому тижні навряд чи буде час визначитись, тому, що процедура, по-перше, кандидатури, а по-друге, внесення Прем'єр-міністра до Верховної Ради, по-третє, мабуть, кожна фракція захоче з кандидатом або з кандидатами поспілкуватися, тому, я думаю, що процедура голосування буде вже на наступному пленарному тижні", - заявив Кононенко.

При цьому він також зазначив, що імена ймовірних кандидатів на посади в Кабімін поки не обговорювались.

Нагадаємо, за словами спікера ВРУ Володимира Гройсмана, Верховна Рада розгляне питання відставки міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі та віце-прем'єр-міністра Валерія Вощевського на поточному пленарному тижні.