ua en ru

Рада продовжила роботу четвертої сесії ВР до 2 вересня

Народні депутати підтримали проект постанови про продовження роботи четвертої сесії Верховної Ради України сьомого скликання.

Народні депутати підтримали проект постанови про продовження роботи четвертої сесії Верховної Ради України сьомого скликання. За відповідне рішення проголосували 288 нардепів, передає кореспондент РБК-Україна.

Як повідомив голова Верховної Ради України Олександр Турчинов (на фото), передбачається, що закриття четвертої сесії Верховної Ради України відбудеться у день відкриття п'ятої сесії, тобто 2 вересня 2014 р.

"Це питання обговорювалося на нараді керівників депутатських фракцій і груп. Саме через необхідність безперервної роботи парламенту є пропозиція, щоб ми закрили четверту сесію в день відкриття нової сесії, тобто 2 вересня", - сказав Турчинов.

Таким чином, за словами Турчинова, буде забезпечено безперервність роботи Верховної Ради.

За його словами, народні депутати зберуться на пленарне засідання з 22 по 25 липня та з 12 по 15 серпня.

Також Турчинов наголосив, що нардепи мають залишатися в межах країни, щоб протягом доби могли зібратися на екстрене засідання парламенту.

"Між сесійними тижнями депутати працюють в комітетах і округах. Закордонних округів, я нагадаю, у депутатів немає", - підкреслив спікер.