ua en ru

Рада віднесла місто Бурштин Івано-Франківської області до міст обласного значення

Народні депутати підтримали проект постанови № 3647 "Про віднесення р. Бурштин Галицького району Івано-Франківської області до категорії міст обласного значення".

Народні депутати підтримали проект постанови № 3647 "Про віднесення р. Бурштин Галицького району Івано-Франківської області до категорії міст обласного значення". За відповідне рішення проголосували 245 депутатів.

Згідно з пояснювальною запискою до документу, на сьогоднішній день в м. Бурштин проживає 18 тис. осіб, що становить четверту частину населення району. Для міста характерне постійне зростання кількості населення.

"Господарський комплекс міста доповнюють 75 підприємств малого бізнесу та понад 200 фізичних осіб - підприємців. Місто має плани стратегічного розвитку до 2020 р., окремі заходи включені до Стратегії економічного та соціального розвитку Галицького району Івано-Франківської області до 2015 р., Стратегії економічного та соціального розвитку територій Івано-Франківської області до 2015 р.", - йдеться у пояснювальній записці до документу.