ua en ru

Рада відмовилася звільнити Дубініна з посади члена Спецкомісії з приватизації

Рада відмовилася звільнити Дубініна з посади члена Спецкомісії з приватизації Фото: Олександр Дубінін

Також не вдалося відкликати позафракційного нардепа Віталія Купрія з посади заступника голови комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

Верховна Рада України не підтримала проект постанови №2817 "Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України "Про обрання голів, перших заступників, заступників голів, секретарів, членів комітетів Верховної Ради України восьмого скликання та обрання голови, першого заступника, заступників голови, секретаря та членів Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації". За відповідне рішення проголосували лише 197 нардепів при 226 мінімально необхідних, передає кореспондент РБК-Україна.

Даним проектом постанови пропонувалося парламенту відкликати позафракційного народного депутата Віталія Купрія з посади заступника голови комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Крім того, ВРУ пропонувалося відкликати позафракційного народного депутата Олександра Дубініна з посади члена Спеціальної контрольної комісії Верховної Ради України з питань приватизації.

Як повідомлялося, Рада відмовилася призначити Олексія Хмару в комісію з обрання членів Нацагентства по боротьбі з корупцією.