ua en ru

Рада почала засідання

Рада почала засідання Фото: Володимир Гройсман

У залі зареєструвалися 336 нардепів

Спікер Верховної Ради України Володимир Гройсман відкрив ранкове пленарне засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

голошую засідання Верховної Ради України ранкове відкритим", - сказав глава ВРУ.

У залі зареєструвалися 336 нардепів.

Півгодини відведено на виступи депутатів ВР.

Нагадаємо, парламент сьогодні, 2 лютого 2016 року, розгляне законопроект №3524 про внесення змін до Конституції України в частині правосуддя.

Також нардепи планують розглянути в першому читанні законопроект №3025 про особливий режим спеціальної конфіскації майна, законопроект №3025 про державний прапор України, зміни до деяких законів щодо гарантій соціального захисту учасників антитерористичної операції.

Крім того, у повторному першому читанні Рада розгляне доопрацьований законопроект про Єдиний державний реєстр військовозобов'язаних, створення Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування фактів підкупу нардепів, оприлюднених ГПУ.

Зазначимо, сьогодні в 16:00 нардепи планують відкрити четверту сесію парламенту VIII скликання, а в ході засідання розглянути створення Державного дорожнього фонду, у другому читанні удосконалити захист професійної діяльності журналістів. А в першому - зміни до закону "Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України" (щодо удосконалення законодавства про тимчасово окупованих територіях).