ua en ru

Рада почала засідання: онлайн-трансляція

Рада почала засідання: онлайн-трансляція Фото: Володимир Гройсман

У залі зареєструвалося 340 парламентарів

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман відкрив ранкове засідання парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

"Оголошую засідання Верховної Ради України ранкове відкритим", - сказав спікер.

У залі зареєструвалося 340 нардепів.

Нагадаємо, парламент сьогодні, 10 грудня, на засіданні розгляне в другому читанні законопроект №2490 "Про державну службу (нова редакція)".

Також буде розглянуто законопроект №3325 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення умов функціонування ринку природного газу".

У другому читанні народні депутати голосуватимуть законопроект № 2505а "Про особливості доступу до інформації в сферах постачання електричною енергією, природним газом, теплопостачання, централізованого постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення" і №2984 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг ".

До порядку денного сесії сьогодні можуть включити законопроект №3556 "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо реалізації положень закону" Про фінансової реструктуризації ".