ua en ru

Рада цього тижня розгляне питання ядерної безпеки і призначить суддів КСУ

Рада цього тижня розгляне питання ядерної безпеки і призначить суддів КСУ Фото: Верховна рада (РБК-Україна)

Нардепи також планують розглянути проект щодо протидії ворожій пропаганді

Верховна рада України на поточному пленарному тижні розгляне питання ядерної політики та ядерної безпеки, а також призначить суддів Конституційного суду. Відповідний порядок опубліковано на сайті українського парламенту.

Повідомляється, що пленарний тиждень почнеться з розгляду блоку питань ядерної політики та ядерної безпеки, а також проектів екологічної політики. Також заплановано призначення керівництва та членів Національної комісії з радіаційного захисту населення.

Крім того, на 17 квітня заплановано розгляд законопроекту про протидію ворожій пропаганді в засобах масової інформації, проекту про використання відходів як джерела енергії.

У середу нардепи можуть денонсувати Європейську Конвенцію про насильство з боку глядачів в ході спортивних заходів і ратифікувати нову конвенцію Ради Європи про комплексний підхід до питань безпеки на таких заходах.

На 19 квітня заплановано розгляд питань аграрної політики, інтелектуальної власності та захисту економічної конкуренції, а також призначення суддів Конституційного суду. У п'ятницю, як завжди, пройде година запитань до уряду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України вніс у Раду законопроект про підвищення штрафів за порушення на виборах.