ua en ru

Рада цього тижня розгляне держбюджет-2018, - Парубій

Рада цього тижня розгляне держбюджет-2018, - Парубій Фото: Андрій Парубій (rada.gov.ua)

Парубій зазначив, що профільний комітет вже готовий до розгляду проекту держбюджету-2018

На поточному пленарному тижні найважливішим у порядку денному Верховної Ради України (ВРУ) буде блок щодо державного бюджету на 2018 рік. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів заявив голова Верховної Ради Андрій Парубій, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас стоїть блок, напевно, найважливіший на цей тиждень, це блок питань державного бюджету України. Хотів би наголосити, що це перше читання, але для того, щоб зберегти бюджетну дисципліну, нам необхідно було вже його розглянути, але, на жаль, політичні аспекти, які у нас були, відтягнули розгляд у першому читанні", - заявив Парубій.

Голова парламенту зазначив, що профільний комітет вже готовий до розгляду проекту держбюджету. Крім того, цього тижня ВРУ розгляне питання аграрної політики, законопроект про державні символи та проект закону № 6265, який стосується одного з етапів реформи парламенту.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що група експертів Міжнародного валютного фонду прибуде в Україну для вивчення законопроекту про держбюджет-2018.