ua en ru

Рада має ратифікувати договори з Малайзією щодо правової допомоги, - Герасимов

Рада має ратифікувати договори з Малайзією щодо правової допомоги, - Герасимов Фото: Артур Герасимов

Документ спрямований на налагодження ефективного співробітництва судів обох держав

Верховна Рада України має ратифікувати договори з Малайзією щодо взаємної правової допомоги. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів заявив представник президента у ВР Артур Герасимов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я прошу розглянути на цьому тижні внесені президентом України проекти законів про ратифікацію договорів між Україною та урядом Малайзії про взаємну правову допомогу у кримінальних справах (№0128)", - заявив Герасимов.

Парламентар зазначив, що документ спрямований на налагодження ефективного співробітництва судів та інших компетентних органів обох держав у процесі надання взаємної правової допомоги при розслідуванні кримінальних справ та конфіскації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Окрім того, нардеп закликав винести на розгляд парламенту проект закону про ратифікацію договору з Малайзією щодо видачі правопорушників (№0129).

Нагадаємо, Україна очікує інвестиційні пропозиції від Malaysia Airports Holding для розвитку транзитних можливостей і вантажних авіаперевезень в міжнародному аеропорту "Бориспіль".