ua en ru

Рада має якнайшвидше ухвалити закони щодо енергоефективності, - Зубко

Рада має якнайшвидше ухвалити закони щодо енергоефективності, - Зубко Фото: Геннадій Зубко

Зубко закликав підтримати закони щодо енергоефективності ЖКГ

Верховна Рада України має якнайшвидше ухвалити законопроекти блоку енергоефективності і житлово-комунальних послуг, які чекають розгляду у другому читанні. Про це сьогодні на погоджувальній раді керівників фракцій і голів комітетів заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Будь ласка, підтримайте законопроекти, які сьогодні знаходяться на повторному другому читанні - це закони блоку енергоефективності житлово-комунальних послуг, комерційний облік, а також тих інструментів, які дадуть технічно і фінасово підтримати наших громадян - це закон про Фонд енергоефективності і енергоефективність будівель", - заявив Зубко.

Віце-прем'єр, зазначив, що підтримує ухвалення законопроектів екологічного блоку (№4551, №4671) та інформаційної тематики.

Нагадаємо, в березні Зубко назвав два варіанти зниження ціни на газ. Зокрема, ціна може бути знижена за рахунок реформи енергоефективності.