ua en ru

Рада буде працювати все літо, - Гринів

Рада буде працювати все літо, - Гринів Фото: Ігор Гринів розповів про літній графік роботи ВР

Нардеп також розповів про графік роботи українського парламенту на найближчі дні

Верховна Рада не закриє сесію і буде працювати все літо над не відпрацьованими досі законопроектами. Таку думку висловив голова фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів в ефірі "112 Україна".

"Ми не закриємо точно сесію. Ми будемо ціле літо працювати. В цих умовах, які склалися зараз, я думаю, ми будемо ще влітку збирати, напевно, сесію для того, щоб прийняти ті закони, з якими ми маємо борги, ми, як парламент", - зазначив він.


Гринів також розповів про графік роботи українського парламенту в найближчі дні.

"Завтра буде сесійний день, сьогодні не був останній сесійний день, і не змінено графік роботи поки і на наступний тиждень. Єдине, узгоджених законів, які б узгодили між собою не тільки партії коаліції, але й інші, які б можна було швиденько проголосувати, їх немає. Тому доведеться працювати кілька днів в комітетах для того, щоб доопрацювати ці закони", - повідомив він.

Народний депутат також вважає, що нинішня Рада - рекордсмен за кількістю законів, і цим, на його думку, пояснюється їх недопрацьованість як з юридичної, так і з текстової точки зору.

Нагадаємо, Верховна Рада України підтримала за основу і в цілому проект постанови №4904 щодо календарного плану роботи ВР під час п'ятої сесії парламенту. Згідно з документом, пленарні засідання п'ятої сесії ВР восьмого скликання пропонується почати 6 вересня 2016 року.