ua en ru

Роботу метро у Києві сьогодні буде змінено

Роботу метро у Києві сьогодні буде змінено Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Можливі зміни у роботі станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого"

Роботу трьох станцій київського метрополітену сьогодні, 23 вересня 2018 року, буде змінено. Про це йдеться у повідомленні на сайті КП "Київський метрополітен".

Як зазначається, роботу метро буде обмежено через проведення на НСК "Олімпійський" футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) та "Десна" (Чернігів).

"Після закінчення футболу, з метою забезпечення належного перевезення вболівальників, можливе обмеження на вхід пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, матч "Динамо" - "Десна" розпочнеться о 17:00.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Києві до 24 вересня 2018 року обмежено рух на Південному мосту. Рух обмежено з проспекту Миколи Бажана в напрямку центру. Обмеження пов'язані з ремонтом деформаційного шва на естакаді Південного мосту.

Крім того, повідомлялося, що у Києві до 28 жовтня частково обмежать рух транспорту на Північному мосту в напрямку Троєщини.

Також повідомлялося, що у Києві на станції метро "Політехнічний інститут" з 24 вересня по 5 жовтня проводитиметься ремонт ескалатора.