ua en ru

Працівники "БРСМ-Нафти" під ДФС вимагали звільнити Насірова

Працівники "БРСМ-Нафти" під ДФС вимагали звільнити Насірова Фото: мітинг працівників "БРСМ-Нафти"

Працівники компанії "БРСМ-Нафта" прийшли на акція протесту під стінами Державної фіскальної служби з вимогою звільнити керівника відомства Романа Насірова. Про це йдеться у сюжеті телеканалу NewsOne.

У компанії переконані, що голова ДФС очолює команду "рейдерів", а виконавцями захоплення компанії є перший заступник голови ДФС Сергій Білан та начальник головного слідчого управління ДФС Роман Татарінов. Крім того, у БРСМ запевняють, що до атаки на "БРСМ-Нафту" може бути причетний Сергій Тищенко (група "Фактор") та нардеп Сергій Пашинський.

У БРСМ наголошують, що майно компанії намагаються відібрати вже майже три роки, що супроводжувалося вибухами тротилу на АЗС та терактом на нафтобазі у Васильківському районі. За даними БРСМ, загалом через "рейдерські атаки" постраждали 12 людей, проте злочини не розслідуються.

Працівники "БРСМ-Нафти" заявляють, що будуть продовжувати акцію протесту, "поки ДФС не припинить знищувати мережу АЗС".

Зазначимо, аналітик Віктор Місура, коментуючи, зокрема, ситуацію навколо компанії "БРСМ-Нафта", у своїй статті у виданні The BrusselsTimes заявив, що влада України відбирає приватну власність, інвестори просять захисту в країн Євросоюзу.