ua en ru

Працівникам "Інтерпайпу" погрожують звільненням у разі відмови голосувати за Якова Безбаха, - рух "За чесні вибори!"

У Дніпропетровську працівникам "Інтерпайпу" погрожують звільненням у разі відмови голосувати за кандидата, якого виставили на вибори до ВР власники заводу.

"На "Гарячу лінію", яка відкрита рухом "За чесні вибори!", регулярно надходять дзвінки від виборців зі скаргами на тиск з боку адміністрації заводу на працівників, - заявив координатор руху "За чесні вибори!" Олексій Лазько, - "На заводі "Інтерпайп" (імені карла Лібкнехта) йде тиск на робітників, яких агітують голосувати за кандидата Якова Безбаха і яким загрожують звільненням у разі відмови підтримати ставлеників власника підприємства".

Проти неправомірних дій власників заводу виступили представники і Дніпропетровських ЗМІ - зокрема сайт "Дніпроград" виступив проти агресивного тиску власниками підприємства "Інтерпайп" на керівництво Індустріального району Дніпропетровська з вимогою забезпечити перемогу Якова Безбаха всіма наявними ресурсами.

"Тиск на персонал заводу і місцеву владу - це прояв "заводського адмінресурсу" представниками великого бізнесу", - вважає Олексій Лазько.

Читайте також: Суд визнав дії кандидата в нардепи Баленка як підкуп виборців

За наявною інформацією, працівників заводу за додаткову плату "в конверті" керівництво заводу активно використовує для проведення мітингів проти опонента Якова Безбаха по 24 округу - Анатолія Крупського.

Зокрема для участі в мітингу 25 вересня вже йде закріплення працівників цехів. Ціна питання участі "власних робітників" - 50 грн, людей "з боку" - 100-150 грн за дві години.

Нагадаємо, вибори народних депутатів відбудуться 28 жовтня 2012 р.