ua en ru

В роботі Skype стався глобальний збій, розробники месенджера вивчають проблему

В роботі Skype стався глобальний збій, розробники месенджера вивчають проблему Фото: Skype (facebook.com/Skype)

Станом на ранок 20 червня розробники месенджера все ще вивчають проблему

У роботі Skype стався глобальний збій, розробники месенджера вивчають проблему. Про це йдеться в повідомленні на сайті ресурсу.

"Вітаємо, нам відомо про випадки, коли користувачі або втрачають зв'язок з додатком, або не можуть відправляти і отримувати повідомлення. Деякі користувачі не можуть побачити чорну смугу, яка вказує на те, що груповий виклик триває, а також про тривалі затримки при додаванні користувачів в список своїх друзів", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, станом на ранок 20 червня розробники месенджера все ще вивчають проблему.

Крім того, згідно карті Downdetector, яка моніторить доступність онлайн-додатків, збій в роботі Skype фіксується у частини користувачів Європи.

Зокрема, в Україні найбільша кількість користувачів, які постраждали від збою роботи месенджера, в Києві, Харкові, Полтаві, Львові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Миколаєві, Херсоні, Одесі, а також Кременчуці (Полтавська область).

В роботі Skype стався глобальний збій, розробники месенджера вивчають проблему

Фото: карта користувачів Skype на Downdetector

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американська корпорація Microsoft анонсувала спеціальну версію Skype для країн, що розвиваються, де можуть спостерігатися проблеми з швидкістю інтернету.