ua en ru

В роботі Instagram також виникли проблеми

В роботі Instagram також виникли проблеми Фото: Instagram (pexels)

Збої виявлені у користувачів з США, країн Європи і Південної Америки, а також Японії

У роботі соціальній мережі Instagram ввечері в середу, 11 жовтня, стався масштабний збій. Про це повідомляє сервіс DownDetector.

Повідомляється, що користувачі, які зіткнулися з проблемами доступу до ресурсів, що проживають в Сполучених Штатах, країнах Європи і Південної Америки, а також в Японії.

Поки неясно, що стало причиною збою в роботі соціальних мереж. Зазначимо, що у деяких користувачів українського сегменту Instagram також спостерігаються збої у соціальній мережі.

Нагадаємо, що сьогодні у соціальній мережі Facebook також стався масштабний збій у США і в Європі.

Так, користувачі інтернету в усьому світі повідомляють про неполадки в роботі сайту, також збій проявляється і в мобільних додатках. Користувачі повідомляють, що намагаючись зайти на сайт, вони виявляли порожню сторінку без завантаження. Інші повідомили, що вони можуть завантажувати тільки певні частини сайту або програми. Так, проблеми були зафіксовані у всьому світі, хоча і не для всіх користувачів. На веб-сайті Down Detector тисячі людей скаржилися на проблеми.

Зазначимо, що на українському сегменті Facebook явних проблем виявлено не було. Сайт іноді зі збоями, але продовжує працювати.