ua en ru

Ми працюємо над тим, щоб Палац Спорту був переданий Києву, - Кличко

Ми працюємо над тим, щоб Палац Спорту був переданий Києву, - Кличко Фото: Віталій Кличко

Зараз Палац Спорту знаходиться на балансі Мінспорту

Києву потрібна сучасна спортивна арена закритого типу, тому столична влада працює над тим, щоб Міністерство молоді і спорту передало Палац Спорту Києву, і місто змогло виділити кошти на його реконструкцію. Про це в ефірі телеканалу News One заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передає прес-служба КМДА.

"Треба визнати, що у Києва є проблеми зі спортивними аренами. Палац Спорту, який належить не місту, а Міністерству спорту, знаходиться в жахливому стані. І коли постало питання про обрання арени для проведення Євробачення-2017, виявилося, що в нашому місті немає великих сучасних майданчиків для проведення спортивних, музичних або інших масових заходів", - підкреслив міський голова.

Віталій Кличко зазначив, що столична влада розглядає питання добудови Льодового стадіону, а також будівництва мультифункціональної арени.

"Ми також працюємо над тим, щоб Палац Спорту був переданий місту, і тоді ми зможемо знайти кошти на його реконструкцію. У Києва має бути можливість приймати міжнародні змагання в закритих приміщеннях, тому нам потрібен сучасний комплекс світового рівня", - наголосив Віталій Кличко.