ua en ru

Роботу прокуратур Слов'янська і Краматорська сьогодні практично відновлено, - Ярем

Роботу прокуратур Слов'янська і Краматорська сьогодні практично відновлено.

Роботу прокуратур Слов'янська і Краматорська сьогодні практично відновлено. Про це заявив генеральний прокурор України Віталій Ярема під час зустрічі з колективом ГПУ, повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

Як зазначається у повідомленні, Ярема звернув увагу на роботу прокурорів Луганської, Донецької областей та прокуратур з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері, які працюють в умовах максимально наближених до бойових.

Зокрема Ярема повідомив, що сьогодні практично відновлено роботу прокуратури Слов'янська, Краматорська та інших прокуратур звільнених районних центрів Донецької області.

"Нам сьогодні треба в максимально короткий термін налагодити роботу прокуратур для того, щоб в цьому регіоні, містах та селищах припинити діяльність терористичних організацій і злочинних угруповань", - наголосив він.

Генеральний прокурор висловив переконання в тому, що найближчим часом в Україні буде наведено порядок та закликав прокурорів до організації об'єктивного розслідування злочинів, пов'язаних з посяганням на територіальну цілісність держави.