ua en ru

Роботу КПВВ "Мар’їнка" відновлено, - штаб

Роботу КПВВ "Мар’їнка" відновлено, - штаб Фото: пункт пропуску (УНІАН)

КПВВ "Мар’їнка" працює у штатному режимі

Контрольний пункт в’їзду-виїзду (КПВВ) "Мар’їнка" наразі працює у штатному режимі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру об'єднаних сил у Facebook.

"Командування об’єднаних сил повідомляє, що контрольно-перепускний пункт в’їзду-виїзду (КПВВ) "Мар’їнка" відкритий та працює у штатному режимі", - йдеться у повідомленні.

Командування Об’єднаних сил повідомляє, що контрольно-перепускний пункт в’їзду-виїзду (КПВВ) «Мар’їнка» відкритий та працює у штатному режимі. Прес-центр Об’єднаних сил.

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 11 травня 2018 р.

Зазначимо, сьогодні, 11 травня 2018 року, на контрольно-перепускному пункті в’їзду-виїзду (КПВВ) "Мар’їнка" тимчасово призупиняли пропуск громадян. У штабі ООС зазначали, що пункт пропуску було закрито з метою запобігання провокацій з боку російсько-окупаційних військ, забезпечення безпеки громадян. Так, на КПВВ "Мар’їнка" тимчасово було запроваджено режим "Червоний".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Луганській і Донецькій областях будуть повністю переобладнані блокпости і створено додатково 106 поліцейських патрулів.