ua en ru

Робота над декларацією саміту "Східного партнерства" триває, - Ірина Геращенко

Робота над декларацією саміту "Східного партнерства" триває, - Ірина Геращенко Фото: Наталія Яресько, Петро Порошенко та Ірина Геращенко

Україна сподівається отримати чіткі сигнали щодо безвізового режиму

В даний момент триває робота над декларацією саміту "Східного партнерства". Про це у своєму Facebook повідомила народний депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Ірина Геращенко.

"Рига. Почалася з надзвичайно теплою і відвертої зустрічі Президента України з представниками Форуму громадянського суспільства і діаспорою. Президент розповів ключове: що навіть зараз продовжується робота над доопрацюванням декларації завтрашнього саміту. Сподіваємося, що Україна отримає чіткі сигнали щодо безвізового режиму і чіткої позиції ЄС щодо засудження російської агресії. Ця робота продовжується навіть у ці хвилини, на зустрічі лідерів Європейської народної партії, куди запросили й Петра Порошенка", - повідомила Геращенко.

Рига. Розпочалася з надзвичайно теплої і відвертої зустрічі Президента Украіни з представниками Форуму громадянського су...

Posted by Iryna Gerashchenko on 21 Май 2015 г.

Нагадаємо, посли Європейського союзу (ЄС) після кількох годин переговорів погодили проект декларації саміту в Ризі. Як повідомив PAP один з дипломатів ЄС, декларація вийшла "дуже амбітною".