ua en ru

Робоча група Ради за два дні виявила порушень на 3,2 млрд грн

Робоча група Ради за два дні виявила порушень на 3,2 млрд грн Фото: Робоча група Ради виявила порушення милиардные

Тільки сьогодні на засіданні виявлені порушення на 780 млн грн

Робоча група з перевірки фактів можливих зловживань у державному секторі економіки через два дні виявила порушення на 3,2 млрд грн. Про це заявив журналістам голова групи, позафракційний народний депутат Олег Осуховський після завершення закритого засідання робочої групи з перевірки фактів можливих зловживань у державному секторі економіки, передає кореспондент РБК-Україна.

"За два дні, тому що вчора ми розглядали енергетичний сектор, сьогодні розглядали ці підприємства, які входять в Міністерство інфраструктури, а також Держспецзв'язку, - це близько 3,2 млрд за два дні виявлено порушень", - заявив Осуховський.

Він зазначив, що сьогодні під час засідання були виявлені порушення на 780 млн грн.

"Сьогодні ми щойно заслухали Держспецзв'язок, і там є порушення на 220 млн грн. Ви знаєте, що це за порушення. А в цілому, загальна сума сьогодні, яку ми розглянули, становить 780 млн грн", - заявив нардеп.

Він зазначив, що тільки за "Укрпошті" виявлено порушень на 112,6 млн грн.

"Там підтверджено судами, що ці порушення є зафіксованими, тому що державне підприємство ("Укрпошта", - ред.) подало до суду, який відмовив і задовольнив ці перевірки, перевіряла Держфінінспекція", - сказав Осуховський.

Нагадаємо, робоча група з питань розслідування фактів корупції в Кабінеті міністрів ініціює повернення ПАТ "Укртелеком", який належить українському бізнесменові Рінату Ахметову, в державну власність.