ua en ru

Робоча група щодо Тимошенко прийняла до розгляду, підготовлений "Ударом" законопроект про лікування ув'язнених

Парламентська робоча група, яка займається підготовкою законопроекту щодо лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, прийняла до розгляду сьомий законопроект про лікування ув'язнених за кордоном, підготовлених правозахисниками і внесений фракцією "Удар", передає кореспондент РБК-Україна.

Як повідомив народний депутат від фракції "Удар" Валерій Пацкан, члени комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин запропонували свій варіант вирішення юридичних перешкод у питанні лікування ув'язнених за кордоном.

"До мене як до голови комітету звернулися правозахисники, які працюють у сфері кримінального судочинства... Вони підготували законопроект, три дні його виписували і дали свої пропозиції", - заявив Пацкан.

Він вніс цей законопроект на розгляд секретаріат комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

У свою чергу депутати - члени робочої групи з Тимошенко взяли до розгляду даний законопроект і висловили готовність ознайомитися з його текстом.