ua en ru

Рабинович заявив, що Супрун "вбиває" українську охорону здоров'я

Рабинович заявив, що Супрун "вбиває" українську охорону здоров'я Фото: Вадим Рабинович

Розпочате МВС розслідування парламентарій назвав "дуже хорошим кроком у напрямку посадки всієї цієї банди, яка знищує українську медицину"

В. о. голови Моз Уляна Супрун своїми діями "вбиває" охорону здоров'я України. Таку думку висловив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабинович в ефірі телеканалу NewsOne.

"Я тричі звертався до знаменитої Супрун, яка вбиває охорону здоров'я і "без кавунів". Я просив пояснити мені її програму з доступними ліками - хоча б в яких аптеках країни вони в наявності. Пенсіонери криком кричать, мені обривають телефони мої виборці. Але як депутату мені двічі відмовили в наданні інформації, просто ігнорували. І ось сьогодні я можу говорити про маленьку перемогу: я вдячний Міністерству внутрішніх справ, звідки за підписом міністра Арсена Авакова отримав відповідь з інформацією, що за перешкоджання співробітниками Моз діяльності народного депутата порушено кримінальну справу", - заявив Рабинович.

Розпочате МВС розслідування парламентарій назвав "дуже хорошим кроком у напрямку посадки всієї цієї банди, яка знищує українську медицину".

"Сьогодні над нами знущаються! Супрун забирає у людей можливість жити і лікувати своїх дітей. Конституцію з безкоштовною медициною скасували, "швидкі" скасовують, лікування онкохворих дітей скасували, ліки в "Охматдиті" прострочені, а бабусі шукають сімейного лікаря в "Гугл-мепп". Чому ми терпимо і кого ми боїмося?" - обурився Вадим Рабінович

При цьому він підкреслив, що Уляна Супрун займає свій кабінет незаконно, оскільки досі перебуває в статусі виконуючого обов'язки, а за законодавством України цього не може бути більше 3 місяців.

"Але Супрун сидить - і командує, кому жити, а кому вмирати. Конституції у нас немає, а Супрун, яка її скасовує - є, - обурився Вадим Рабинович. - Партія "За життя" після своєї перемоги обов'язково повернеться до злочинів всієї цієї шараги з Моз - і кожен з них відповість за законами України!"