ua en ru

Рабінович заявив, що Льовочкіну вже передали всі документи щодо арешту вілли у Франції

Рабінович заявив, що Льовочкіну вже передали всі документи щодо арешту вілли у Франції Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

Рабінович закликав Льовочкіна припинити "спростовувати неспростовуване"

Спроба народного депутата від "Опозиційного блоку" Сергія Льовочкіна спростувати інформацію про арешт його вілли в Ніцці французьким судом була зроблена дуже поспішно. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив народний депутат України, голова парламентського підкомітету з прав людини і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович.

Політик зазначив, що копії документів, що підтверджують арешт нерухомого майна Льовочкіних у Франції, вже є в розпорядженні ЗМІ.

"Не варто було поспішати, пан Льовочкін, через прес-службу спростовувати очевидне. Поспіх оманливий. Досить було заглянути на мою сторінку в Facebook — і переконатися в наявності документів на арешт французьким судом майна сім'ї Льовочкіних — на фантастичну суму в 1 млрд 800 млн. Ці документи є на руках у десятків або навіть сотень журналістів", — написав Рабінович.

"Навіщо спростовувати незаперечне? Навіщо знову обманювати? Я перебуваю у Франції — і готовий спеціально для пана Льовочкіна зробити репортаж з суду, який виніс таке справедливе рішення", — додав народний депутат.

Він також опублікував копії документів з французького суду, про які йде мова. "Льовочкіним, які звикли обманювати", — написав Рабінович.

Пізніше він повідомив, що за оновленою інформацією нардепу Льовочкіну вже передані всі відповідні документи.

"Пан Льовочкін тільки що отримав від свого адвоката (який зв'язався з нашим юристом у Франції) повну інформацію про арешт свого маєтку. Журналістів запрошую на судове засідання. Порадіємо за Україну", — написав Рабінович.

12 лютого в ході прес-конференції Рабінович заявив, що французький суд задовольнив його вимогу і заарештував маєток Сергія Льовочкіна в Ніцці на користь держави Україна. Незабаром прес-служба Льовочкіна спростувала цю інформацію.