ua en ru

Рабінович розповів, що заважає Україні розвиватися

Рабінович розповів, що заважає Україні розвиватися Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

Рабінович впевнений, що Україна має величезний потенціал

Україна має відмінний економічний і людський потенціал, і єдине, що заважає країні нормально розвиватися - "жахлива" корупція. Таку думку в прямому ефірі "Великого вечора" на телеканалі NewsOne висловив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович.

"У нас найкраща в світі земля, у нас вдале географічне положення, приголомшливий, працьовитий народ, який працює у всіх хай-теках світу. Що ж сталося? Чому все так погано? Відповідаю. З нас, так само, як з французів, італійців беруть податки. Але там на ці гроші будують фабрики, дороги, а у нас ці гроші йдуть в офшори через корупцію", – обурився парламентарій.

За його словами, партія "За життя" розробила алгоритм, який дозволить подолати корупцію в нашій країні.

"Дайте нам для боротьби з корупцією добу. В першу чергу ми заборонимо працювати з офшорами. І 90% корупції тут же піде. Тому що, наприклад, дороги у нас будують кіпрські компанії, насіння продають – теж офшорні структури, в оборонну промисловість 90% всього постачають компанії, зареєстровані де-небудь в офшорі", – зазначив Вадим Рабинович.

Політик нагадав, що подав у Верховну Раду законопроект про заборону на роботу державних компаній з офшорами.

"Я подав законопроект про заборону офшорів, так все відразу перелякалися – у них бізнес зупиниться. Також я подав законопроект про те, щоб тільки один раз можна було балотуватися у Верховну Раду. Якщо людина туди вдруге прийшла, то вона точно закінчений корупціонер", – упевнений він.

Як відомо, Рабінович виступає за дострокові парламентські вибори, які, на його переконання, допоможуть вирішити політичну та економічну кризу в країні.