ua en ru

Рабінович назвав виставою голосування Ради щодо зняття недоторканності

Рабінович назвав виставою голосування Ради щодо зняття недоторканності Фото: Вадим Рабінович (прес-служба партії "За життя")

Нардеп упевнений, що реальної боротьби з корупцією не було і немає

Реальної боротьби з корупцією не було і немає. Таку думку журналістам висловив народний депутат України та лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович, коментуючи голосування у Верховній раді щодо зняття недоторканності з ряду депутатів.

"Розіграний на очах всієї країни спектакль, який показав, що абсолютно ніякої реальної боротьби з корупцією не було і немає", - заявив політик.

На думку Рабіновича, в залі Ради діє "принцип банди". "Я голосував за всі вимоги Генпрокуратури по всіх залучених депутатах, крім ситуації з депутатом Лозовим. Вважаю, це був політичний тиск на опозиційну фракцію радикалів з метою змусити голосувати за вбивчі закони про пенсії, освіту, охорону здоров'я. Але ви ж бачили: у залі діє принцип банди, своїх тут не здають. Ця банда губить нашу країну, топить її в болоті корупції та вседозволеності. Так далі тривати не може", - підкреслив парламентарій.

"Сьогодні ми всі з вами спостерігали, як вони здали всі свої принципи для захисту від в'язниці двох-трьох своїх злодюг, які на очах усіх, колупаючись виделками в зубах, нахабно і цинічно дбали не про країну, не про людей, не про мир, а про те, щоб набити свої кишені ще більше, а потім уникнути відповідальності за крадіжку. Всі ці члени неіснуючої коаліції насміхалися над усіма нами, видаючи своїм індульгенцію від покарання", - переконаний політик.

Також політик зазначив, що незважаючи на всі спроби, результат залишився незмінним — "злодії залишилися на свободі".

"Вони годинами лаялися на очах виборців, набирали бали, лізли в президенти, зображували скривджених, чіплялися за гачки в папірцях, а в результаті злодії залишилися на волі. Це є вирок цій Раді, це є вирок цій системі, цій владі, яка розміняла країну на корупцію", — переконаний нардеп.

На думку Рабіновича, необхідно будувати країну, в якій в першу чергу будуть думати про людей, про їх добробут, а не про те, як "набити кишені".

"Дивимося на все це, робимо висновки і розуміємо: країна дедалі більше ділиться на тих, хто "за життя" і тих, хто "проти". Вибираємо сторону "за життя", йдемо на вибори, змітаємо цих злодюг, будуємо сильну і багату країну, "Швейцарію Східної Європи", в якій будуть думати про людей, про їх добробут, а не набивати кишені і прикривати казнокрадів", - резюмував Рабінович.