ua en ru

Рабінович не виключає акції протесту у випадку підвищення ціни на газ на 60%

Рабінович не виключає акції протесту у випадку підвищення ціни на газ на 60% Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

За даними Рабіновича, Україна видобуває понад 20 мільярдів кубометрів газу

Якщо нинішня влада підніме ціни на газ на 60%, українцям нічого не залишиться, окрім як вийти на акції протесту. Таку думку висловив народний депутат, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович в ток-шоу "Пульс" у прямому ефірі телеканалу "112 Україна".

"Якщо завтра влада підніме ціни на газ на 60%, треба вийти на вулицю і вигнати цю банду. Якщо не піднімуть, то йдемо на вибори і ось цю банду при владі, хто не встигне втекти, відправляємо на 15 років виправних робіт. Розмовляти з ними більше нема про що – вони ж повні відморозки! Вони не можуть нічого дати країні, тому що у них немає мізків. Уряд прем'єра Гройсмана разом з незаконною Супрун – злочинці, вони повинні сидіти у в'язниці. Про що ми з ними розмовляємо? Вони обікрали країну і розповідають, як добре це роблять. Підняли тарифи на 700% – і кажуть, що це чудово", – вважає парламентарій.

За його даними, Україна видобуває понад 20 мільярдів кубометрів газу, яких вистачає на потреби населення, а це значить, що ціна на газ для українців повинна бути в три рази менше, ніж нинішні тарифи. І цей крок – зниження вартості комунальних послуг в три рази – чітко прописано у програмі партії "За життя".

Рабінович вважає, що зараз у керівництва країни такий план: "довести ситуацію до абсурду, щоб ще трохи протриматися при владі, заробити ще мільярд на українцях".