ua en ru

Рабінович: ми не будемо терпіти Супрун тільки тому, що вона поставлена кимось з-за кордону

Рабінович: ми не будемо терпіти Супрун тільки тому, що вона поставлена кимось з-за кордону Фото: Вадим Рабінович (прес-служба Вадима Рабіновича)

Партія "За життя" продовжує домагатися відставки Супрун

Партія "За життя" домагається відставки виконуючого обов'язки міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, так як вона є "символом знущання над людьми" в Україні. Про це лідер політичної сили, народний депутат Вадим Рабінович заявив під час прямого ефіру програми "Великий вечір" на телеканалі NewsOne.

"Супрун взяла і фактично скасувала Конституцію, вислала за кордон десятки тисяч людей, продає кров, трансплантує органи, купує прострочені вакцини, втаємничує закупівельні ціни ліків перед профільним комітетом Верховної Ради. Як так? І всі мовчать. Я питаю – що сталося? А мені відповідають: її з-за кордону поставили такі сильні люди", – обурився парламентарій.

За його словами, в країні тільки партія "За життя" домагається відставки Уляни Супрун.

"Супрун – найбільш страшне після Гонтаревої явище в нашій країні. МОЗ – це наступна мета партії "За життя" не тому, що ми просто хочемо в когось цілитися, а тому що це ключова, болюча точка нашого організму", – підкреслив Рабинович.

Також політик нагадав, що партія "За життя" вже домоглася відставки Валерії Гонтаревої з посади голови Національного банку України. І відсвяткувала це салютом на набережній в Києві.

"Ми будемо боротися з Супрун, як символ знущання над нами. І цей символ ми також, як Гонтареву, приберемо. Зробимо салют, проводимо – і все буде в порядку. Ми не будемо терпіти Супрун тільки тому, що вона кимось з-за кордону поставлена", – пообіцяв народний депутат.

Основна ж причина, чому партія "За життя" виступає проти Супрун, – це "згубна" медична реформа, яку затвердила Верховна Рада, зазначив він.

"За що ми боремося? Лише за одне. Всякі реформи, які вони роблять, ми скасуємо у перший же день, як тільки переможемо на виборах. Але не можна допускати ті реформи, які негативно впливають на життя населення, адже людей ми не повернемо. Тому ми доб'ємося відставки Супрун", – підсумував Вадим Рабінович.

Нагадаємо, з 11 квітня під будівлею МОЗ проходить безстрокова акція протесту прихильників партії "За життя" з вимогою відставки Уляни Супрун.