ua en ru

У п'ятницю берегова охорона Італії врятувала понад 2 тис. мігрантів у Середземному морі

У п'ятницю берегова охорона Італії врятувала понад 2 тис. мігрантів у Середземному морі Фото: мігранти в Середземному морі

Один підліток був знайдений мертвим

У п'ятницю, 14 квітня 2017 року, берегова охорона Італії врятувала більше двох тисяч мігрантів при спробі перетнути Середземне море. Про це повідомляє Reuters з посиланням на італійську берегову охорону.

"Було здійснено 19 рятувальних операцій, в ході яких спали в цілому 2074 мігранта на 16 понтонах і трьох невеликих дерев'яних човнах", - йдеться в повідомленні.

Проте один підліток був знайдений мертвим. Представник берегової охорони підтвердив інформацію про смерть, але не повідомив ніяких подробиць.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt
Фото: біля берегів Італії врятували понад 2 тисяч мігрантів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в акваторії Середземного моря поблизу узбережжя Лівії в ніч на неділю, 26 березня, вдалося врятувати більше тисячі мігрантів. Мігранти намагалися дістатися до європейського узбережжя на гумових і дерев'яних човнах, їх підняли на борт двох рятувальних суден. Серед врятованих виявили також одну молоду жінку без свідомості. Лікарі, які оглянули її на рятувальному судні Aquarius, констатували смерть.