ua en ru

П’яні військові РФ на краденому танку збили електроопору та знеструмили населений пункт на Донбасі

П’яні військові РФ на краденому танку збили електроопору та знеструмили населений пункт на Донбасі Фото: військові РФ

На окупованому Донбасі зростає кількість злочинів пов’язаних з крадіжками військового майна

Військовослужбовці Російської Федерації будучи у стані алкогольного сп’яніння викрали танк і, рухаючись на великій швидкості, збили електроопору, що призвело до знеструмлення населенного пункту на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Як зазначається, на Донбасі спостерігається подальше зниження рівня морально-психологічного стану російських військовослужбовців 1 та 2 АК ЗС РФ, що проявляється у поглибленні протиріч між офіцерським і рядовим складом, зростанні кількості злочинів пов’язаних з крадіжками військового майна, безчинств стосовно місцевого цивільного населення.


"Група військовослужбовців 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК у стані алкогольного сп’яніння викрали бойову машину (БМП) з місця розташування підрозділу у районі н.п. Нижнє Лозове. Рухаючись на великій швидкості на викраденій БМП збили електричну опору, в результаті чого цей населений пункт залишився без освітлення", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, повідомляється, що два військовослужбовці протитанкової артилерійської батареї 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК здійснили крадіжку 10 одиниць автоматів АК-74У з кімнати зберігання зброї. Командиром з’єднання вживаються заходи щодо приховування зазначеного злочину від вищестоящого командування.

Також зазначається, що командир 3 мотострілецької роти 1 мотострілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК ЗС РФ приховав факт поранення підлеглого, що спричинило зволікання з наданням постраждалому своєчасної медичної допомоги і викликало обурення діями командира роти з боку рядового складу підрозділу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розвідка повідомляє про 2 загиблих та 5 поранених військовослужбовців Російської Федерації на Донбасі.