ua en ru

У Путіна пояснили протестні акції "втратою життєвих перспектив"

У Путіна пояснили протестні акції "втратою життєвих перспектив" Фото: Сергій Глазьєв

За словами Глазьєва, у молоді в РФ губляться орієнтири не майбутнє

Радник російського президента Сергій Глазьєв заявив, що антикорупційні протестні акції в містах Росії за участю молоді пов'язані з "втратою життєвих перспектив". Про це він заявив в інтерв'ю виданню RNS, коментуючи протестні мітинги, які пройшли в неділю, 26 березня.

"Я думаю, що потрібно зробити серйозні висновки щодо наслідків макроекономічної політики, оскільки вона також тягне падіння доходів населення і зростання безробіття... Без довгострокових інвестицій молодь не отримає робочих місць... у неї губляться орієнтири не майбутнє", - пояснив радник президента РФ.

За його словами, найголовніший висновок, який можна зробити, - "кардинально змінити грошову політику". Глазьєв зазначив, що це необхідно для того, щоб "завантажити молодь цікавою роботою, дати їй перспективи".

Радник додав, що це потрібно ще й для того, щоб була "стабільність у суспільстві", а також щоб люди займалися своєю професійною справою і отримували хорошу зарплату.

Нагадаємо, сам президент Російської Федерації Володимир Путін назвав антикорупційні мітинги інструментом, який політичні сили використовують "для своєї розкрутки".