ua en ru

Путін назвав антикорупційні мітинги в РФ політичним інструментом

Путін назвав антикорупційні мітинги в РФ політичним інструментом Фото: президент Російської Федерації Володимир Путін

На думку Путіна, антикорупційні мітинги є подіями одного порядку з "арабською весною" і "Революцією гідності" в Україні

Президент Російської Федерації Володимир Путін назвав антикорупційні мітинги, які відбулися 26 березня в Москві та інших великих містах Росії, інструментом, який політичні сили використовують "для своєї розкрутки", передають російські ЗМІ.

"Ми послідовно виступаємо за боротьбу з корупцією. Проблема останнім часом стала меншою, про що свідчать опитування громадськості. Я вважаю неправильним, коли політичні сили намагаються використовувати цей інструмент для своєї розкрутки, а не для поліпшення ситуації в країні", - сказав Путін під час виступу на Арктичному форумі.

На думку Путіна, антикорупційні мітинги є подіями одного порядку з "арабською весною" і "Революцією гідності" в Україні.

"Це призвело до хаосу. Всі, хто виходять за рамки закону, мають нести відповідальність в рамках російського законодавства", - заявив президент Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство внутрішніх справ Росії обіцяє діяти більш рішуче, ніж під час мітингів 26 березня, якщо "провокаційні дії будуть наростати".