ua en ru

Путін заявив, що Росія виступає проти "спроб розхитування міжнародних відносин"

Путін заявив, що Росія виступає проти "спроб розхитування міжнародних відносин" Фото: Володимир Путін

Путін заявив, що "РФ ставиться з незмінною повагою" до інтересів інших країн

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що Росія виступає проти спроб розхитування міжнародних відносин. Про це повідомляє ТАСС.

Як повідомляється, в ході виступу на церемонії вручення вірчих грамот послами іноземних держав в РФ Путін заявив, що "міжнародній ситуації потрібно оздоровлення".

"Міжнародній ситуації дійсно потрібне оздоровлення...Необхідні стриманість, мудрість, відповідальність", - сказав він, додавши, що Росія виступає за об'єднання зусиль країн у вирішенні актуальних завдань.

Крім того, за словами Путіна, Росія виступає проти спроб розхитування міжнародних відносин.

"Росія виступає проти спроб дестабілізації і розхитування міжнародних відносин, що загрожує хаотичним, все менш керованим сповзанням у бік подальшого посилення напруженості у світі", - сказав він.

Крім того, повідомляється, що за словами Путіна, Росія виступає за спільні дії, спрямовані на забезпечення демократичного і справедливого світопорядку на основі неухильного дотримання міжнародного права, статуту ООН, а також визнання "безумовної цінності культурного, цивілізаційного різноманіття і національного суверенітету держав".

Він також додав, що "РФ ставиться з незмінною повагою" до інтересів інших країн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що радник президента Росії Сергій Глазьєв заявив, що процедуру прийняття громадянства Росії слід спростити не тільки для населення південного сходу України, але для всіх українців.