ua en ru

Путін заявив, що знаходився в постійному контакті з Обамою щодо ситуації в Україні

Путін заявив, що знаходився в постійному контакті з Обамою щодо ситуації в Україні Фото: Володимир Путін (kremlin.ru)

Путін заявив, що як і раніше веде розмову з Обамою

Президент Російської Федерації Володимир Путін розповів, що перебував у постійному контакті з колишнім президентом США Бараком Обамою щодо ситуації в Україні. Про це він повідомив в інтерв'ю режисерові Оліверу Стоуну на телеканалі Showtime.

"Можна сказати, що ми постійно були в контакті по телефону з Обамою. У нас були різні оцінки, так і зараз вони різні з приводу причин кризи в Україні та його ходу ", - сказав він.

Він також додав, що як і раніше веде розмову з Обамою і кілька днів тому обговорив з ним проблеми двосторонніх відносин Росії і США.

"Діалог носить діловий характер. Діалог зацікавлений, не зовсім конфронтаційний. Ми знаходимо точки дотику із деяких складних питань. Це корисний діалог ", - додав Путін.

Зазначимо, Олівер Стоун зняв документальний фільм про Володимира Путіна, який складається з чотирьох частин. В ніч на 13 червня Showtime показав першу серію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація застосує відповідні заходи за спроби США оточити свою територію системами протиракетної оборони (ПРО).