ua en ru

Путін заявив про готовність налагоджувати відносини з новим керівництвом України

Путін заявив про готовність налагоджувати відносини з новим керівництвом України Фото: Володимир Путін (kremlin.ru)

За словами Путіна, в РФ мають намір дочекатися, поки закінчаться внутрішньополітичні цикли в Україні

Президент Росії Володимир Путін заявив, що розраховує на те, що йому вдасться вибудовувати відносини і домовлятися з новим керівництвом України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на РосЗМІ.

"Нам треба дочекатися, поки закінчаться внутрішньополітичні цикли, і я дуже розраховую на те, що вдасться з новим керівництвом країни вибудовувати хоч якісь стосунки і про щось домовлятися. Ми до цього готові, ми цього хочемо", - заявив Путін.

Нагадаємо, 21 вересня Україна офіційно повідомила Росію про розірвання договору про дружбу. Глава МЗС України Павло Клімкін назвав цю подію дуже важливою, оскільки в ноті детально обгрунтовуються всі порушення Росією положень даного договору.

17 вересня Петро Порошенко ввів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про припинення дії Договору про дружбу, співробітництво і партнерство між Україною і Росією.

Зазначимо, раніше Порошенко заявляв, що договори з Росією не варті паперу, на якому вони написані. Зокрема, він мав на увазі і договір про дружбу.