ua en ru

Путін заявив, що не терпітиме "хамство" США і пообіцяв відповісти на санкції

Путін заявив, що не терпітиме "хамство" США і пообіцяв відповісти на санкції Фото: Володимир Путін (kremlin.ru)

Відповідь Росії буде залежить від остаточного варіанта американського законопроекту щодо санкцій

Президент Росії Володимир Путін заявив, що не терпітиме "хамство" Сполучених Штатів Америки і пообіцяв відповісти на антиросійські санкції. За словами голови РФ, відповідь Росії буде залежати від остаточного варіанту законопроекту, передає "РИА Новости".

"Ми, як ви знаєте, поводимося дуже стримано, терпляче, але в якийсь момент нам доведеться відповідати. Неможливо нескінченно терпіти якесь хамство по відношенню до нашої країни", - заявив російський президент.

На його думку, Росію постійно намагаються провокувати.

"То дипломатів велику кількість вислали без пояснення причин, то дипломатичну власність відчудили, що взагалі ні в які рамки не вкладається, оскільки суперечить основоположним нормам міжнародного права", - заявив Путін.

За словами російського президента, розслідування Вашингтоном "російського втручання" у вибори говорить про наростання в країні антиросійської істерії і внутрішньополітичної боротьби.

Нагадаємо, джерела в адміністрації американського президента повідомляють, що американський лідер Дональд Трамп швидше за все підпише новий закон про санкції проти Росії, Ірану і Північної Кореї.