ua en ru

Путін заборонив авіасполучення з Грузією

Путін заборонив авіасполучення з Грузією Фото: Володимир Путін (kremlin.ru)

Туроператорам рекомендували припинити продаж турів в Грузію

Президент РФ Володимир Путін підписав указ про окремі заходи щодо забезпечення нацбезпеки, яким тимчасово, з 8 липня заборонив авіасполучення з Грузією на тлі протестів. Про це йдеться в тексті указу.

У зв'язку з цим російським туроператорам рекомендовано тимчасово припинити продаж турів у цю країну.

"...з 8 липня 2019 р. російським авіакомпаніям тимчасово забороняється здійснювати повітряні перевезення (в тому числі комерційні) громадян з території Російської Федерації на територію Грузії", - йдеться в тексті указу.

Також уряду РФ Путін доручив вжити заходів щодо забезпечення повернення в країну громадян Російської Федерації, які тимчасово перебувають на території Грузії, а також їх багажу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ввечері 21 червня у грузинському Тбілісі поновилися акції протесту. Тисячі протестувальників зібралися під будівлею парламенту з вимогою відставки голови МВС Георгія Гахарія і оголошення позачергових парламентських виборах.

Як відомо, у четвер, 20 червня, тисячі людей вийшли на акції протесту з-за виступ російських політиків у парламенті Грузії. До протестувальників також приєдналися представники різних грузинських опозиційних партій.