ua en ru

Путін під час візиту до України 27-28 липня відвідає молебень у Києві і святкування Дня ВМФ в Севастополі

Президент Росії Володимир Путін під час візиту до України 27-28 липня 2013 р. відвідає молебень у Києві в рамках святкування 1025-річчя Хрещення Русі й святкування Дня ВМФ в Севастополі. 

Президент Росії Володимир Путін під час візиту до України 27-28 липня 2013 р. відвідає молебень у Києві в рамках святкування 1025-річчя Хрещення Русі й святкування Дня ВМФ в Севастополі. Про це повідомляє прес-служба Президента РФ.

27 липня глава Путін приєднається до святкового молебню на Володимирській гірці в Києві та відвідає Києво-Печерську Лавру, де вручить державні нагороди Російської Федерації ієрархам Української православної церкви Московського патріархату за великий внесок у розвиток дружніх відносин між народами і зміцнення духовних традицій.

Читайте також: Путін планує 27 липня відвідати Київ з нагоди святкування 1025-річчя Хрещення Русі

У рамках візиту відбудуться переговори Володимира Путіна з Президентом України Віктором Януковичем, в ході яких передбачається обговорити основні теми двостороннього співробітництва, передусім у торговельно-економічній та культурно-гуманітарній галузях, а також обмінятися думками з актуальних питань інтеграційної взаємодії на євразійському просторі.

28 липня Президент Росії і Президент України прибудуть до Севастополя для участі в урочистостях, присвячених Дню Військово-морського флоту.

Нагадаємо, що востаннє Президенти зустрічалися в кінці минулого місяця в Росії. Останнім часом за підсумками полдобнизх зустрічей звучать все більш декларації про намареніях. Президенти заявляють, що різнобічна співпрацю і взаєморозуміння з ключових питань міцніє з кожним днем​​, однак, конкретних рішень не було вже давно.