ua en ru

Путін провів в окупованому Криму закриту зустріч з Медведчуком, - джерела

Путін провів в окупованому Криму закриту зустріч з Медведчуком, - джерела Фото: Володимир Путін (kremlin.ru)

На зустрічі мова йшла про українську політику, мінські угоди та обмін полоненими

Президент Російської Федерації Володимир Путін під час візиту в окупований Крим минулого тижня провів закриті переговори з лідером партії "Український вибір" Віктором Медведчуком. Про це повідомляє РБК, посилаючись на власні джерела.

"Під час турне по Криму російський лідер провів закриті переговори з Віктором Медведчуком", - йдеться в повідомленні джерел, близьких до Медведчука.

Згідно з інформацією видання, ще два джерела, близькі до Кремля, підтвердили, що лідер "Українського вибору" під час поїздки глави РФ "точно був в Криму" і що останні 2 роки Путін регулярно зустрічається з ним під час поїздок на окупований півострів.

Наголошується, що на зустрічі мова йшла про українську політику, виконання мінських угод та обмін полоненими. За словами одного з джерел, бесіда відбулася пізно ввечері в п'ятницю, 18 серпня 2017 року.

Так, в прес-службі Кремля не прокоментували зустріч. Помічник Медведчука Олег Бабанін також не підтвердив і не спростував інформацію про зустріч.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко звинуватив главу РФ Володимира Путіна у відмові від публічної підтримки перемир'я на Донбасі.

Зазначимо, що сайт РБК-Україна заборонений в Росії з січня 2016 року і ніякого організаційного або юридичної стосунку до російської групи компаній РБК не має.