ua en ru

Путін підписав указ про створення Міністерства у справах Криму, призначивши його головою Савельєва

Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про створення Міністерства у справах Криму, призначивши його головою Олега Савельєва.

Президент Російської Федерації Володимир Путін підписав указ про створення Міністерства у справах Криму, призначивши його головою Олега Савельєва. Про це йдеться в тексті указів, опублікованих прес-службою глави РФ.

"В цілях підвищення ефективності діяльності федеральних органів виконавчої влади щодо інтеграції Республіки Крим і р. Севастополя в економічну, фінансову, кредитну і правову систему Російської Федерації постановляю...утворити Міністерство Російської Федерації у справах Криму...", - йдеться в тексті указу "Про Міністерстві Російської Федерації у справах Криму".

Міністерство Російської Федерації у справах Криму, як наголошується, буде розробляти проекти державних програм розвитку Криму.

"Відповідно до пункту "д" статті 83 Конституції Російської Федерації постановляю...призначити Савельєва Олега Генріховича Міністром Російської Федерації у справах Криму", - йдеться в тексті указу "Про міністра Російської Федерації у справах Криму".
Укази вступають в силу з дня їх підписання.