ua en ru

Путін озвучив умови висування на четвертий президентський термін

Путін озвучив умови висування на четвертий президентський термін Фото: Володимир Путін

Це залежить від багатьох причин, в тому числі від ситуації в країні, в світі і від його настрою

Президент Російської Федерації Володимир Путін озвучив умови висування на четвертий президентський термін. Про це він розповів в інтерв'ю американському журналістові Чарлі Роузу для телеканалів CBS і PBS напередодні виступу на Генасамблеї ООН, повідомляє РБК.

Як наголошується, він не впевнений, чи скористається своїм конституційним правом на четвертий президентський термін, оскільки це залежить від багатьох причин, в тому числі від ситуації в країні, в світі і від його настрою.

У відповідь на запитання, як довго він хотів би перебувати при владі, Президент відповів, що це залежить від багатьох причин.

"Як довго, залежить від двох обставин. Перше - безумовно, є правила, передбачені конституцією, і вони точно не будуть порушені з мого боку. Але я і не впевнений, що я повинен повністю скористатися цими конституційними правами. Це вже буде залежати від конкретної ситуації в країні, в світі і від моїх власних настроїв", - заявив Путін.

Відповідаючи на запитання, яку він хотів би залишити після себе спадщину, Путін зазначив, що "Росія повинна бути ефективною, конкурентоспроможною, зі стійкою економікою, з розвиненою соціальною і політичною системою, гнучкою до змін всередині країни і навколо неї".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін виключив участь РФ у військових операціях в Сирії.