ua en ru

Путін говорив про окупацію Німеччини військами СРСР ще в 2008 р., - "Народний фронт"

МЗС Росії не треба вимагати коментарів стосовно окупації Німеччини радянськими військами після Другої світової війни - варто послухати слова Президента РФ Володимира Путіна, що заявляв про окупацію Німеччини СРСР ще у 2008 р. Про це повідомляє прес-служба політичної партії "Народний фронт".

"Володимир Путін у серпні 2008 р., перебуваючи на посаді прем'єр-міністра РФ, в інтерв'ю тому ж телеканалу ARD недвозначно сказав про присутність окупаційних радянських військ в Німеччині після Другої світової: "Были советские войска в Германии, по сути, надо честно сказать, это были оккупационные войска, которые остались в Германии после Второй мировой войны, но под видом союзнических войск",- йдеться у повідомленні прес-служби.

В "Народному фронті" порадили російським урядовцям пильніше вивчати позицію глави їхньої держави щодо цих питань, аби офіційні заяви не йшли у розріз зі словами самого ж Президента Росії.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк під час дводенного візиту в Німеччину сказав в інтерв'ю німецького телеканалу ARD, що СРСР вторгся в Україну та Німеччину. МЗС Росії направив ноту в МЗС Німеччини з приводу слів українського прем'єра.